Stappenplan bij Autoschade Zevenbergen

Vanaf het eerste moment dat u binnenstapt bij Autoschade Zevenbergen, merkt u dat wij schadeherstel professioneel aanpakken. Mede daarom zijn wij al jaren een gecertificeerd Focwa-Eurogarantbedrijf en zijn we aangesloten bij praktisch alle verzekeringsmaatschappijen. Dat betekent: kwalitatieve reparaties zonder rompslomp voor u. Hier leest u meer over ons stappenplan bij autoschade.

Contact opnemen

1. Autoschade melden

Wanneer u binnenkomt bij Autoschade Zevenbergen, neemt onze receptioniste alle gegevens over de schade op. Dat wordt vastgelegd in een dossier, samen met uw persoonsgegevens. Vervolgens zorgt zij dat er een vervangende auto voor u klaarstaat.

2. De schade vaststellen

Op de expertiseafdeling beoordelen we de autoschade. We noteren alles wat we vaststellen en maken foto’s, die we toevoegen aan het dossier. Soms is het nodig dat we alvast enkele onderdelen demonteren, om een duidelijk schadebeeld te verkrijgen. Zo zien we niets over het hoofd en weten we precies wat we moeten herstellen.

3. Calculatie van herstelkosten

De calculatie wordt gemaakt via Audatex. Deze calculatie wordt samen met de gemaakte foto's naar uw verzekeringsmaatschappij verstuurd. Door het vertrouwen dat de verzekeringsmaatschappijen in Autoschade Zevenbergen stellen, mogen wij in de meeste gevallen al met de reparatie beginnen nog voordat de schade-expert uw auto heeft beoordeeld.

4. Demontage en schadeherstel

Nu mogen we met het herstelwerk beginnen: de onderdelen die vervangen moeten worden, demonteren we in de werkplaats in Zevenbergen. Waar mogelijk herstellen we onderdelen die vervormd zijn met behulp van richtapparatuur of een richtbank.

5. Voorbewerking

Zit alles weer op zijn plek, dan kan de auto door naar de voorbewerking. Hier zorgen we dat alle oneffenheden worden weggewerkt en maken we alle nieuwe onderdelen spuitklaar. 

6. Spuiten

In de volgende fase wordt de lak gemengd door een computergestuurd systeem waarmee wij in staat zijn alle voorkomende kleuren te mengen. De auto gaat vervolgens de spuitcabine in en wordt volgens fabrieksnormen voorzien van een watergedragen lak.

7. Aflevering van uw herstelde auto

Tenslotte worden de nieuwe onderdelen gemonteerd en de auto wordt gewassen en zonodig gepoetst. Pas na een uitgebreide kwaliteitscontrole wordt het voertuig met het Focwa-garantiebewijs weer aan u afgeleverd.

Autoschade Zevenbergen
Munterij 4 
4762 AH Zevenbergen

KvK

20081814

Contactgegevens

 0168-37 03 75

info@autoschadezevenbergen.nl

Buiten werktijden: 06-46115353.


Privacyverklaring


Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:30

Dinsdag 08:00 - 17:30

Woensdag 08:00 - 17:30

Donderdag 08:00 - 17:30

Vrijdag 08:00 - 17:30