In 7 stappen herstellen wij alle autoschade

Vanaf het eerste moment dat u binnenstapt, merkt u dat wij schadeherstel professioneel aanpakken. Mede daarom zijn wij al jaren een gecertificeerd Focwa-Eurogarantbedrijf en zijn we aangesloten bij praktisch alle verzekeringsmaatschappijen. Dat betekent: kwalitatieve reparaties zonder rompslomp voor u. Zo gaan wij te werk:
 

De herstelspecialist in West-Brabant

1. De schade aanmelden

Wanneer u binnenkomt bij ons bedrijf, neemt onze receptioniste alle gegevens over de schade op. Dat wordt vastgelegd in een dossier, samen met uw persoonsgegevens. Vervolgens zorgt zij dat er een vervangende auto voor u klaarstaat.

 
Autoschade herstellen in West-Brabant

2. De schade vaststellen

Op de expertiseafdeling beoordelen we de schade. We noteren alles wat we vaststellen en maken foto’s, die we toevoegen aan het dossier. Soms is het nodig dat we alvast enkele onderdelen demonteren, om een duidelijk schadebeeld te verkrijgen. Zo zien we niets over het hoofd en weten we precies wat we moeten herstellen.

 
Autoschade herstellen in West-Brabant

3. De calculatie

De calculatie wordt gemaakt via Audatex. Deze calculatie wordt samen met de gemaakte foto's naar uw verzekeringsmaatschappij verstuurd. Door het vertrouwen dat de verzekeringsmaatschappijen in ons stellen, mogen wij in de meeste gevallen al met de reparatie beginnen nog voordat de schade-expert uw auto heeft beoordeeld.

 
Snel schadeherstel door Autoschade Zevenbergen

4. Demontage en herstel

Nu mogen we met het herstelwerk beginnen: de onderdelen die vervangen moeten worden, demonteren we in de werkplaats. Waar mogelijk herstellen we onderdelen die vervormd zijn met behulp van richtapparatuur of een richtbank.

 
Laat schade herstellen door Autoschade Zevenbergen

5. Voorbewerking

Zit alles weer op zijn plek, dan kan de auto door naar de voorbewerking. Hier zorgen we dat alle oneffenheden worden weggewerkt en maken we alle nieuwe onderdelen spuitklaar.

 
Snel schadeherstel door Autoschade Zevenbergen

6. Spuiten

In de volgende fase wordt de lak gemengd door een computergestuurd systeem waarmee wij in staat zijn alle voorkomende kleuren te mengen. De auto gaat vervolgens de spuitcabine in en wordt volgens fabrieksnormen voorzien van een watergedragen lak.

 
Schadeherstel in West-Brabant

7. Aflevering

Tenslotte worden de nieuwe onderdelen gemonteerd en de auto wordt gewassen en zonodig gepoetst. Pas na een uitgebreide kwaliteitscontrole wordt het voertuig met het Focwa-garantiebewijs weer aan u afgeleverd.